pubimme PAlvelut

Pub Simonin laajan juomavalikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös maukasta syötävää, ikimuistoisia tapahtumia ja parasta live musiikkia.

 


YKSITYINEN TAPAHTUMA MIELESSÄ?

Halutessasi voit järjestää minkä tahansa illanvieton. Meillä, Pub Simonissa ja Bar K:ssa, on mahdollista järjestää myös yksityistilaisuuksia.

Tarjoamme 10 – 200 henkilön juhlatilaisuuksia avaimet käteen periaatteella. Tällöin onnistuu myös kattava ruokatarjoilu alkupaloista jälkiruokaan asti. Kanssamme on helppo sopia järjestelyistä.

 

 

 

aamiaisesta iltapalaan

 

aamiaisesta iltapalaan

Päivä lähtee parhaiten käyntiin, kun nauttii kiireettömässä tunnelmassa maukkaan pubiaamiaisen. Aamupala sisältää kahvia, tuoremehua, toastin, kananmunan, tuoretta hedelmää ja maustekurkkua. 

Keittiö on auki joka päivä valomerkkiin asti. Suolaisen nälkään löytyy mm. krawurstia tai perinteistä makkispekkis-annosta.

 
 

live musiikki & tapahtumat

 
saku-ryh.jpg
 

LIVE MUSIIKKIA JA TAPAHTUMIA

 Perjantaisin arkiviikon päättymistä juhlistetaan live-musiikilla jota on tarjolla klo 17-19.

Laajan lautapelivalikoiman ääressä viihtyy helposti toisenkin tovin.

Tiistaisin klo 19 voi tietojaan mittailla Hanskin tietovisan ääressä. 

Tarjoamme puitteet niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin ja juhliin. Meillä on juhlittu häitä, synttäreitä, polttareita, ylioppilasjuhlia, pikkujouluja, perhejuhlia, etkoja ja jatkoja. Unohtamatta peli-iltoja, katuviestejä tai opiskelijatapahtumia.

 

 

pub simonin tapahtumista löydät

  • Live musiikkia

  • Hauskat Tietovisat

  • Opiskelijatapahtumat

  • Muut tapahtumat

 
 

 

mainio juomavalikoima

 
ban.jpg
 

MAINIO JUOMAVALIKOIMA

Meiltä löydät niin kotimaiset kuin ulkomaiset oluet ja siiderit sekä laajan valikoiman erilaisia laatujuomia - valikoimastamme riittää niin vaahtoparroille, leideille kuin connosööreillekin!

pub simon juomavalikoima

  • Laadukkaat viinit

  • Ulkomaiset ja kotimaiset siidert & oluet

  • Paikallispanimoiden tuotteet

  • Muut laadukkaat juomat