Pub Simon logo

Vaahtoparroille, leideille ja connosööreille

Täältä löydät lisätietoa palveluistamme ja kuvia mahtavista tiloistamme

Tilat ja yksityistilaisuudet

Tarjoamme puitteet niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin ja juhliin. Meillä on juhlittu häitä, synttäreitä, polttareita, ylioppilasjuhlia, pikkujouluja, perhejuhlia, etkoja ja jatkoja. Unohtamatta peli-iltoja, katuviestejä tai opiskelijatapahtumia.

Halutessasi voit järjestää minkä tahansa illanvieton. Meillä, Pub Simonissa ja Bar K:ssa, on mahdollista järjestää myös yksityistilaisuuksia. Tarjoamme 10 – 200 henkilön juhlatilaisuuksia avaimet käteen periaatteella. Tällöin onnistuu myös kattava ruokatarjoilu alkupaloista jälkiruokaan asti. Kanssamme on helppo sopia järjestelyistä.

Bar K

Bar K on samassa korttelissa, Kauppakadun puolella, sijaitseva toinen seurusteluravintolamme. Täällä asiakaspaikkoja on varattu 200 hengelle. Suuremman koon vuoksi järjestämmekin yli 150 hengen yksityistilaisuudet mieluummin Bar K:n puolella. Meillä on pidetty mm. aamuisin (klo 8-12) erilaisia, yli 40 hengen aamupalavereitakin tarjoiluineen. Baarimme tarjoamat palvelut muuntuvat siis monenlaisiin tilaisuuksiin.

Haluamme luoda asiakkaillemme rennon ja kodikkaan tunnelman tarjoamalla mutkatonta, ammattiaitoista ja leppoisaa palvelua!

Tunnelmallinen Sisustus

Selaa kuvia Pub Simonista

Bar K

Tutustu toiseen ravintolaamme

Oivallinen Pubi

Pub Simon Oiva Oivallinen Pubi